Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blir pappa i november.


Jag som ska bli din pappa

Jag som ska bli din pappa kan just ingenting alls;

inte mecka med bilar, skruva fast hyllor eller bygga en lådbil,

kan inte byta punktering på cykeln eller bygga en koja,

hantera spik, hammar, skiftnyckel eller mejsel.

Men jag kan ta mitt finaste instrument ifrån verktygslådan

och karva dig ett vackert hjärterum i mitt liv.

För trots att din pappa är fumlig och oteknisk,

är du det bästa han (och mamma) någonsin snickrat ihop -

utan bebisbeskrivning, bara med pappa- och mammamanual.




Fri vers av Dan Linder
Läst 940 gånger
Publicerad 2005-08-20 19:11



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
oroa dig inte det ger sig på ett naturligt sätt
2005-08-22

    Emma_med_t
Oj! Vackert.. Ja, precis så här enkelt är det när man skalar av.. kärleken och omtanken är absolut viktigast../E
2005-08-22

  Almaz
Underbart skrivet, berörande..sitter här och ler! Lycka till med bäbisen! Du blir nog en fin pappa tror jag ;)
2005-08-22

  pärlan
Så fint från hjärtat skrivet ...
2005-08-22

  fannyy
gud vad söt dikt:) jag tror att du blir världens bästa pappa
2005-08-21

  Tove Meyer VIP
vilken varm undebart kärleksfull dikt!
2005-08-21

  swimsus@gmail.com
Dina ord fick mig att mysflina..Underbart!!!
2005-08-21

  Ola Rydberg
Suverän med
kärlek når man långtoch grattis
ni har en spännande tid framför er !
2005-08-21

  Saga-Sofia
Ja, precis. Spara denna och ge den till honom i present den dagen han kan läsa. Rama in den och häng upp den i nya barnkammaren. Tatuera den på armen.
2005-08-21

  honungsillusion
Otroligt vackert skrivet. Spara dikten och visa din son/dotter dikten en dag om många år. Visa att du redan innan h*n föddes var älskad och efterlängtad. Det kan betyda mycket i svåra stunder för barnet.
2005-08-21

  karenina VIP
att vilja ge sitt barn ett vackert hjärterum, då finns igenting mer att önska!
2005-08-20

    Evelyn
ÅH! Så fin!
Så mycket värme.
2005-08-20

    tanto
Kärleksfullt, välskrivet och värmande!
Lyckliga barn!
2005-08-20

  Göran Byrén
Jopp ... starka ord ... sanna ord
"karva dig ett vackert hjärterum i mitt liv"
HÄRLIG MENING!!
2005-08-20

  Saga-Sofia
Det är som det skall, du vet.
2005-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Dan Linder
Dan Linder