Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andreas (näsblod på mitt vita )











jag visste då, vet nu
vem som stal luft ur rummen
lät mig leva konstgjord andning
och lämnade mig i fosterställning


på dragiga golv


men jag finner inte råd, inte bot
och aldrig finner jag lindring


för öknen där du strider och somnar


ligger längre bort
än mina drömmar lades


och jag,


jag ligger längre bort
än mina tankar vågar räcka
än mitt mod ändå kan sträcka


så vi tynar utan att försöka annat













Fri vers av lyckeli
Läst 708 gånger och applåderad av 45 personer
Publicerad 2008-12-22 18:53



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
så fin att jag får gåshud, som ryser så skönt längts med benen.
2016-01-21

  dead_prez
jag är så fruktansvärt rädd för att jag är en sån person som du skriver om. det får mig verkligen att vilja ta kål på mig själv innan det drabbar fler. fantastiskt bra dikt.
2009-01-03

  Havanna
Mycket fin!!
2008-12-27

  Fokus
Suveränt skrivet. Stort djup.
2008-12-23

  coffe
skickligt skapad och formad,,levande och vacker..
din saga berör//god jul c
2008-12-22

    deb8
Ännu en hjärtskärande fullträff. Du skriver så att det blöder ur mina ögon här...underbart och så skört och vackert om kärlekens lidande eller okärlekens idioti, vad vet jag;)
2008-12-22

  mayhem and order
åsså sätter du upp en stor fet duk,
målar den vit eller låter penslarna vara
...spelar föga roll.....vill ge försöken chans, färg.
men fanfanfan,
vad du har snygga ord
som hoppar upp, sätter sig på min hylla
och träffar mej i brösthöjd.
Pöss

.....& jag fullkomligen ÄLSKAR titeln!
2008-12-22

  Lena Krantz VIP
Japp, tjusigt värre!

;o)
2008-12-22

  © anakreon VIP
En värmande julkram som säkert inte kan lyckas med annat än att uttrycka min känsla för denna text. Applåden är en bilaga som kan framstå som lite grov i sammanhanget.
Carl-Erik
2008-12-22

  Sladjana Zubcevic
"jag, ligger längre bort
än mina tankar vågar räcka
än mitt mod ändå kan sträcka


så vi tynar utan att försöka annat"
Underbart skrivet!
2008-12-22

    sunnanvind
Tar liksom andan ur mig..gör ont!
2008-12-22

  Ex¤animo
Ja.. Du gör det jämt! Du bara skriver ord i mitt hjärta, hela tiden. Kram H.
2008-12-22

  Ulf Lagerholm
som en befriande utandning, att få det sagt på det vackra och tydliga sättet, sen är det ju förstås ett annat guldmynt, om den som det var kastat mot också förstod dess värde, dess innebörd
2008-12-22

  Ola Rydberg
Vackert och känsloladdat
fastnade för
(och lämnade mig i fosterställning
på dragiga golv)
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

lyckeli
lyckeli