Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomtar


Han bär
en illa
dold mask

precis som du



Säcken
tynger rygg

precis som din



Han finns inte
ropar barnen

precis som jag




Fri vers av Al Lanzon
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-22 21:30



Bookmark and Share


  Blåbäret
aj...träffsäkert och avskärmat...applåder
2008-12-27

  Eva Langrath VIP
Osynlighetskänsla smyger sig på.

Eva
2008-12-23

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet!
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon