Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musikalfundering

När livet reducerats till den absoluta kärnan
och sentimentaliteten blivit lika äkta
som hos Rodgers & Hammerstein

Då finns förlösningen i gråten




Fri vers av Cinemiracle
Läst 291 gånger
Publicerad 2005-08-20 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle