Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats förlåt

Kan jag lova dig allt
som du begär
kan jag slå in det i en klapp
ditt hjärtas kär

Kan jag löften hålla
i mängderna för dig
Bör jag neka
längtan i dig

Flyr du min hand
den som smekt
tog jag ditt allt
i flyktig lek

Paketet du ska få
innehållet dolt
I paketet gömmer jag
mitt hjärtas förlåt.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-23 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP