Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God Jul ni som läser

Bidar nattens mörka
finner jag min röst
Talar jag och talar
lättar ångest i mitt bröst

Döljer för er alla
under dagens varma sken
Sidens sträva återkast
med milda röst så len

Tittar fram om natten
hör då hör min röst
God Jul ni som läser
Ni är mitt hjärtas tröst




Fri vers av Yrre VIP
Läst 351 gånger
Publicerad 2008-12-23 23:51



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Önskar dig en vilsam Helg.
2008-12-24

  sunflower
God jul du me
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP