Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid hennes längtans bröst (om abort.)

Barn
du är utan namn och
som läget är nu
kanske utan hamn
Du barn som lever i mitt barns kropp
utan ord utan liv
inget hör
du rörelse som utlöst
en hel lavin
du lilla i magen
kan tro du är fin
men jag är bara en mormor utan talan
utan röst
hoppas så jag hoppas
du ska leva
vid hennes längtans bröst




Fri vers av Yrre VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-24 00:01



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Läser och ryser av känslan som du förmedlar med dina ord som talar kärlekens språk...ända långt inifrån..

En väldigt fin titel!
2008-12-24

  Bjarne Nordbö
Phu, den kändes lite extra.(ska bli morfar i sommar). Skänker dig en tanke i natten.
2008-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP