Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I mina mörka rum.


Finns du

Rökelsens ridå den samlas
i dimma
följer trädtopparnas sökande efter ljus
så som du doldes i allt mörka
jag skymtade

Talade med ord sprungna ur
livsvalvet det outalade
det gömda

varför syns då jag som en saltstod i gryningen
släck, släck!

ljuset
jag andas i mörkret
och i mörkret finns du.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-24 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP