Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet 2

Ni ville läsa livet
det som jag visade för er
förstod ni någonting
av vad jag varje dag ser

läste ni läppar hörde ni?
mitt i skiten sitter inte bara jag utan alla
Vi
Barn är livets gåva men när livet saktar in

Står vi då där
gör vi?

Bad henne läsa samlade
i mina mörka rum
tårarna , gråten
det ansiktet gör mej stum!

Hon bad mej och grät
jag grät när hon gick

Livet är fullt
av överlevnadsögonblick




Fri vers av Yrre VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-24 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP