Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt

Godnatt
denna föraftons
julaftonskväll

jag ska vila då
bara tända ett par ljus
också maten
däremellan hoppas
att jag ej ska förgås

Tänker dig du är, du är!
som en kärve med havre i

Ditt liv, ditt liv ska förbli




Fri vers av Yrre VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-24 00:49



Bookmark and Share


    Bim
...fint Yrre,-du skriver så mjukt och ömt,-allt gott till dig!
2008-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP