Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNÖFLINGESAMTAL

 

 

SNÖFLINGORNA HAR MÖTE OCH UNDRAR SÅ

NÄR SKALL VI FÅ NER TILL BARNEN GÅ?

 

SNÖFLINGORNA FUNDERAR

OCH NÅGRA SPEKULERAR:

 

-I ÅR HAR VI EN DÅLIG ORGANISATION

-VI BLIR FÖRSENADE MED VÅR JULTRADITION

 

-VI VILL NER OCH SNÖA TILL JULEN!

-VI VILL INTE ATT JULEN SKA BLI KULEN!

 

-VI VILL GÖRA KÄLKBACKAR OCH SKIDSPÅR!

-VI VILL SNÖA DET BÄSTA VI FÖRMÅR!

 

EN MODIG SNÖFLINGA SÄGER:

-NU SKA HÄR BLI ANDRA GREJER

 

-VI TAR OCH BRYTER FÖRLAMNINGEN

OCH STRUNTAR I ÅTSTRAMNINGEN

 

OCH ÖNSKAR EN RIKTIGT VIT GOD JUL

OCH ETT NYTT ÅR, SOM BLIR RIKTIGT KUL.




Fri vers av Miss Mod
Läst 375 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-24 12:53



Bookmark and Share


  maryann
väckte barndomsminnen ,,,GOTT NYTT ÅR
2008-12-26

  Marie Å
Härliga rader.....
önskar dig ett riktigt kul år
2008-12-26

  Gunnar Hilén VIP
Du bryr dig !
God Jul !
2008-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod