Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsinkontinens - haiku

Snart är året slut

 är trött varenda minut

LIVSINKONTINENS?




Bunden vers (Haiku) av Miss Mod
Läst 420 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-12-24 13:50



Bookmark and Share


  Gunsan
Dagarna bli ljusare...

Jag fick en bok av min tonårige son
"Kvinnor som tänker för mycket"
Handlar om alla negativa tankar som snurrar - fortare och fortare
Dom måste brytas och släppas
Sedan kan vi själva bestämma att vi ser ljuset

Kram
/G
2008-12-28

  Marie Å
Bra skrivet.
Skulle kunna tro att du skriver om mig.
2008-12-27

    Madeleine Ågren (Maduska)
Ja, trött blir man, utan ljuset
tänd upp, gå ut ur huset
så blir du mindre trött
och kanske sover sött?
2008-12-26

  Jean-Michel Orblin
kanske men troligen inte!
2008-12-25

  Rune Thorsell
En bra liknelse. Kroppen är som ett såll. Krafterna bara läcker ut. Men för Dig är det väl lite tidigt?
2008-12-24

  Njord
Mörekerseende?
God jul och tack för denna fina haiku
2008-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod