Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sånt som hundar gör.

Förfall och kaos
inbrott och förstörelse

stod hunden för när den
rammade snökojjan och pinkade på taket.

men det är ju sånt
hundar gör

både de med två ben
och de med fyra.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-25 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP