Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning och kärleksförklaring till älskad poetdotter


Ökenprinsessan

Jag älskar att höra din röst
Spetsfundiga formuleringar
och knivskarpa analyser
skenande genom konventioner
och invanda tankespår

Medryckt av din indignation,
din flyende entusiasm
Förförd av ditt engagemang.
Trots att jag vet att ytlagret
måste hyvlas av en smula
då bärighet saknas

Så ljuvligt oberäknerlig
och oförutsägbar...
Som en otämjd kamel
frustande het i ökenstormen
ändå genomskinligt skör
som frosttäcket i min vattenhink









Fri vers av ÅsaLena
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-25 20:17



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Kommer inte i håg Om jag kommenterat men Åhh å så fin.
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena