Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små bokstäver

Mörk sång
över skogen brister
rimmas till inflyende dimma
men orden mister
när jag rämnar

Och vem läser små bokstäver utspridda
över mörk mörk mossa
inte ens jag går där




Fri vers av Yrre VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-25 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP