Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidstrådar

Sorgen är det som inte blev, min älskade
Drömmarna om framtiden som försvann

Det är om detta jag måste släppa taget
Men hur skall jag kunna göra det?

Hur klipper man trådarna till en kärlek
när man inte vill och inte kan, oförmögen?

Hur stannar man en längtan större än livet
så helt uppslukande riktad till endast dig?

Ändå är det först då som jag vet
att du kan komma med kärlekens tröst

och inreda ditt trygga bo i mitt hjärta





Fri vers av Cinemiracle
Läst 274 gånger
Publicerad 2005-08-21 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle