Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Patetiskt? Visst! Jag påstår inget annat...



Barnatro?

Kom Död och smek med din iskalla hand
För mig så bort till min älskades land

Låt henne tala och viska mitt namn
Låt mig få känna min älskades famn

Med henne få vila och komma till ro
Där bortom rymden där själarna bo




Fri vers av Cinemiracle
Läst 303 gånger
Publicerad 2005-08-21 14:07



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Nej inte patetisk ! Vackert om att vilja få en ny chans...bortom möjligheterna. Äkta kärlek drivs ej enbart på logik.
2005-08-23

  Teddy
..patetisk skulle jag inte vilja kalla den..Påminner lite om Cornelis sista dikt..den är vacker och så även denna.
2005-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle