Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skrev ner din sång

Över floden jag sträckte mig
för att fatta din hand i min
för att erbjuda en människas stöd
över flödet att nå din

Men sträckan var milsbort lång
och min arm var alltför kort
din gråt alltför gripande
strömmen förde dig bort

Men jag hörde ditt rop
och jag skrev ner din sång
jag bara hoppas och ber
att du får sjunga den en gång.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2008-12-26 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP