Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

övergav du mej

Jag såg dej genom skuggorna
där du gömde dej för mej men
du grep mej med
dolda skuggors kraft
övertog du
allt

Rörde mej över gräsplanen
när jag gömde mig för dej
jag kände dina fingrars
kraftag genom målnens
förlamande skugga
övergav du mej




Fri vers av Yrre VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2008-12-26 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP