Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråter för dig min kära...

Tårar på min kind

tårar för din rädsla

tårar för din smärta

tårar på min kind

tårar för din kärlek

min kärlek til dig... 




Fri vers av zinna
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-27 00:53



Bookmark and Share


  friheten
Tänker på dig och henne! Medkänslan är det enda jag har att ge min vän. Kram
2008-12-27
  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna