Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vill...

Jag vill krama dig

jag vill stryka din kind

jag vill torka dina tårar, sudda bort din rädsla.

Jag vill ge dig den tryggheten jag gav dig som litet barn

Jag vill fylla ditt tomrum med glädje och kasta bort all sorg.

Jag vill...

Åh jag vill så mycket...

men jag kan inte...

 

Jag kan ge dig min kärlek

min omsorg

jag kan ge dig min röst och min tröst

om du vill...




Fri vers av zinna
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-27 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna