Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den bara hämtade dig

Rörligheten minskar
jag har sett det själv
Och stegen blir tunga och grå

Änfast solen hittar en axel att lysa på

ögonen blir mörka och
ser inte som förr
änfast vägen är

som en öppen dörr att gå igenom

döden kommer närmare som den sökte
ditt åldrande
och kroppen vill vila

den bara hämtade dig

Jag sa aldrig adjö till dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-27 18:05



Bookmark and Share


  Miss Mod
Ibland hinner man inte.
2008-12-30

  Sladjana Zubcevic
"den bara hämtade dig

Jag sa aldrig adjö till dig."
En sorg så djup...berörs...
Känner din sorg vemodigt.
Gripande och fint skrivet.
2008-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP