Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I mina mörka rum


Ogripligt

Genom bussens brus
din röst i telefon
sparlågan har åter tänts

Hur länge nu vart leder vägen

Jag ser dimman som ett surr av dig
blekt, kallt och ogripligt
ogripligt




Fri vers av Yrre VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-27 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP