Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan

Jag önskar att orden räckte
att det syntes utanpå
Så nära - ändå långt borta
Så varm din hud ändå

Jag önskar att ögon kunde tala
att det blev tydligt och klart
Ett dolt - ändå tydligt anslag
okänt men uppenbart






Fri vers av ÅsaLena
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-07 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena