Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Maj såg du gnistorna flyga

Runt mina rum
strövar tanken i formlösa banor
den vränger sig och hejdar sig
och lämnar orden i nyhuggna slanor

Jag hässjar dem runt
formuleringen av mitt ord

Så lät du bilan falla
och du högg dem mitt itu
kastade dem i brännhögen

I maj såg du gnistorna flyga

Över vintriga åkrar höjer sig
orden om vägen hem

Och jag drog dig själv i pulkan
och snön var vit och spårig
min själ alldeles sårig

Och du samlade i hop allt

I maj såg du gnistorna flyga.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-27 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP