Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i mina mörka rum


sorgesam kärlek

Tom
hjärtat fullt av tomhet
tomt

men sorgesam kärlek finns än
den finns där
för dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-27 19:23



Bookmark and Share


  Sophia B
till mitt hjärta. ljuvlig.
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP