Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I en förlorad värld...


Hjälp mig...

Åh hjälp Jag har gjort det igenn,

Jag har varit här många gånger,

men jag trodde det var slut...

Åh hjelp jag har gjort det igenn

jag skadade mig i dag...igenn!

och det värsta är...

jag kan bara skylla på mig skälv...

 

Var min vänn

håll om mig

Krama mig

säg att det går över

 

Unfold me för jag är liten

jag är krävande

men jag behöver dig min vänn

 

Åh hjelp jag har gjort det igenn

jag förlorar mig skälv

vilsen i en värld

i en ångestfull vardag

jag förlorar mig

och kan inte hitta hem igenn

 

Var min vänn

håll mig

krama mig

säg att det går över

 

Unfold me för jag är liten

jag är krävandes

men jag behöver dig

Värm mig, breathe me

 

förlorad igenn

hittar inte hem

tror jag går sönder

känner mig osäker

och otrygg

var min vänn

värm mig i min förlorade värld

breathe me...




Fri vers av zinna
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-29 11:57



Bookmark and Share


  KristinaE
smärta, smärta så lysande beskrivet men bortom denna smärta kan galenskapen göra sig påmind - när kraften inom en är större än vad som finns för någon att ta emot då... drogen blir kanske ett medel för kraften.. ?
2008-12-29

  friheten
Smärtsmat, vacker
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna