Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomheten

Bilden av dig

så levandes för mig

Mjuk

vacker

och sensuell

beröringen på min kind

för mig tillbaka

till tomheten utan dig...




Fri vers av zinna
Läst 453 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-29 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna