Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ring mig, det var det sista du sa...

inte ett ljud, inte ett ord, på två dagar...

var är du?

Snälla svara...




Rädsla...

Telefonen ringer

ringer

och ringer

Snälla du svara...

Gråten i halsen

svettiga händer

Hjärtat bulltar...

Snälla svara mig...

 

Tankarna vandrar till en lycklig tid

då ångest och smärta 

inte fans i vårat liv

 

Sluter ögonen

ser dig

I all din skönhet

Håret som flyger i vinden

Regnet på din kind

Leendet i dina ögon

Och din hand i min.

 

Telefonen ringer

ringer 

och ringer

Snälla svara

Svara nu...

 

Inte ett ljud

inte ett ord

inte ett tecken på att du finns

Vart är du mitt barn

var är du...

 

 

 

-Hallå!?

Håller andan...

-Är du där!?

Ja mitt barn jag är här...

tårarna rinner...

jag vet att du finns...

 




Fri vers av zinna
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-29 13:49



Bookmark and Share


  KristinaE
.. smärtan kommen ur djupet av vårt vara - omsorgen, kärleken! Följer med in i textens ROP..!
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna