Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensam i tvåsamhet


Älskar du mej?

Varför är det så att vi inte är lika värda?

Varför sätter du dig i en högre bås en mej?

Hur kan det komma sig att dina ord är dom rätta

mens mina inte behövs höras på?

 

Varför är det så att allt du säger

inte betyder det jag tror?

hur kan det komma sig att jag alltid tror fel?

Vad är det som gör dig bättre en mej?

 

Du säger du älskar mej

men endå är det jag som sitter ensam

du säger att du åtrår mig

men endå så är det jag som ligger 

i en tom säng

 

Hur kan det komma sig att det är jag som gråter

och du som går

Varför kan vi inte vara lika?

samma regler för oss båda två?

 

Varför ska jag sitta här

undra vad jag sa fel?

pratade jag för högt?

för lågt?

sa jag för mycket?

för lite?

varför ska jag känna mig ensam?

när vi är två

 

Jag älskar ju dej

Men älskar du mej?...




Fri vers av zinna
Läst 426 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-29 20:25



Bookmark and Share


  friheten
Frågat mig samma i 7 år, tyvärr måste man ge upp til llsut, för ömsesidig kärlek sysn på långa vägar
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna