Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå där, har någon sett ett NYTT GOTT ÅR?

 

 

 

 

Det sägs att året är för gammalt och har gått ut

att hela förra året har tagit slut!

 

Men av ett GOTT NYTT ÅR

syns inte ett enda spår

 

Undrar, var är det nya året?

för det går väl inte med fjolåret?

inte ens i nödfall

även om vi gör avkall

för då händer väl allt en gång till

och det finns dom som inte vill

 

Men hur blir det om vi inte hittar årtalet?

för vi vill väl helst ha originalet?

 

 

Önskar att alla hittar ett GOTT NYTT ÅR, någonstans

så att året i alla fall får en vettig chans

i alla fall till att börja med

kunde bli ett glädjebesked

 




Fri vers av Miss Mod
Läst 392 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-12-29 22:07



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Tror man får hjälpa till själv.
2009-01-11

  osynligt- synlig.
Den blir nog bra trots allt
vem faan är du?
2008-12-31

  MeAmmie VIP
Om det nya året blir gott återstår att se! Men att det skall bli fridfullt och fredfullt önskar jag med hela mitt blå hjärta! Fridens Lena Liljor/Ammie
2008-12-30

  Fokus
Inget år är det andra likt. Ser för egen del fram emot det nya med skräckblandad förtjusning...
2008-12-30

  Gryft
Du får se =)
2008-12-29

  friheten
Hitatr aldrig, önskar dig också ett gott nytt år med mycket glädje och lycka
2008-12-29

  Marie Å
Härlig skrivet
Än lever hoppet om ett GOTT NYTT ÅR
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod