Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kampimetri




Slagfältet har en sufflör
med sand i sin stämma

Det som inte dödar dig
gör dig bara starkare


Svep den svart-vita fanan
kring minnet av denna dag
då du inget annat hörde

Den kan måhända ge värme
när endast svärdets stål
speglar din själ


Minns då dagen
när malörtens eldfrön
svedde bort markens blommor
 

Kamp -
var du värd ditt pris?

 

 




Fri vers av Almagrundet
Läst 704 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-30 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet