Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för överhuvutaget.

För överhuvudtaget
hur tänkte du?

Skönhet ligger i naturen
och är av kärlek stadfest

Botox göre sig icke besvär.

Åtminstone inte här.

Jag är stolt över varje ynka rynka
och det glittrande gråa i mitt hår
Kommer av, faktist, härliga år
och all vanlig skit däremellan.

Så säg att jag ska färja mitt hår
och fixa tungstretchningsbilder
och magknipnings power yoga
och tretti (minst) mil i joggingspåret men du

Hur tänkte du nu
att jag skulle bli som du?
Jag är ju jag och jag är nöjd.
Trivs med mej själv
det borde ju vara nog så.

För överhuvudtaget..tänkte du..alls?




Fri vers av Yrre VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-30 20:12



Bookmark and Share


  dubbelve
Det är bra Yrre! Tummen upp (:
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP