Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En rad bland alla andra

För rättvisa.
förstod du mina ord?
tänkte du ingenting eller kände
kände du?

Målade jag fasan i sådana
färger som berör eller
var allt grått.

Tydliggjorde jag mina upplevelser så att
du tänkte i samma sekund som jag,
grät du?

Poengterade jag djupet
såg du min sorg
andades du den?

eller var jag bara en rad bland alla andra.
För dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-30 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP