Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I mina mörka rum


Skitunge

Ikväll
är en sån
där inte ens tovade barnfiltar hejdar fallet
en sån
som tårar tvättar tröjjor rena
en sån
man önskar aldrig ska komma
en sån
där luften man andas tar slut
där man okontrollerat
hulkar
varför
varför?

Din djävla skitunge
varför?




Fri vers av Yrre VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-30 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP