Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I mina mörka rum Om att ha ett knarkande barn


Mer än så

Om du
lovade mig starka vägar
Om du
lovade mej
en korg av löften
Om du
lovade mig
din hemska värld
Skulle jag behålla den.
för den var din

Om du
bad mig så skulle jag springa
Om du
bad mig så skulle jag gå
Om du
bad mej skar jag ut mitt hjärta
jag tog ditt till mig
för tanken var så

Nu när du
lämnar mig står jag och väntar
Nu när du
vänder dig om ser jag dig gå
Nu när du
ber mig att inte hoppas mera
så hoppas jag mer än så
Mer än så




Fri vers av Yrre VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-30 22:54



Bookmark and Share


  Miss Mod
Starkt, saknar ord, berör.
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP