Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I mina mörka rum


Dessa barn

För
du vet ingenting
om att mista ett barn
som fortfarande är vid liv
För
du känner aldrig ångesten
som kommer med sjumila kliv
För
dina barn är rena och läser
läxan varje kväll
För
de lovar och håller
sitt löfte om att vara snäll
för
Mitt barn rivs av ångesten
du aldrig kännt i ditt bröst
för
Mitt barn drivs av tankar
som aldrig ger tröst
för
Mitt barn vet inte av duktighet
hon har aldrig kunnat läsa sina läxor
dessa barn

För vi älskar dem så.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 265 gånger
Publicerad 2008-12-30 23:07



Bookmark and Share


  Miss Mod
Ja, vi älskar dessa omöjliga ungar, verkligen!
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP