Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beee whaaare of the big bad woolf

Den lilla kåta dansken
hörde utav fransken
om man fixa en fru från peru
gick det med ett jehu
även utan handsken




Fri vers av Yrre VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-30 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP