Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville tro

Jag ville tro att
sagorna tvättat dig ren jag
ville tro att du saknade
dem jag ville tro att att de ersatte silen
jag ville så
jag ville så
Så jag läste om tre björnar
om askungen och törnrosas
slott jag läste om stackarn vid
havet och ankan som blev svan och jag
läste om bill och bolla
jag läste om Max min vän
jag läste alla sagorna
även om du glömde dem sen

Hoppas jag att du ser dem, i drömmen, vagt
någonstans
hoppas de ger dig din bro
som jag vet du hittar vid land

Så jag fortsätter läsa mina
sagor för ungar som hör och kan se
jag hoppas du ser
dem höra ser
och kanske

Jag ville tro att du kanske lyssnade och på
så vis byggde ditt rum
sen när jag frågar dig
minns du och bygger din framtid uppå
den värld endast sagan kan

fantasins fantastiska rum




Fri vers av Yrre VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-30 23:37



Bookmark and Share


  Miss Mod
Stark smärta, men också stark kvinna.
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP