Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I mina mörka rum


Dessa fantastiska liv

För om jag sa till dig
att jag skulle upphöra att
finnas
Skulle du ändra dig då?
Skulle du besöka udda vägar
dem du aldrig annars skulle gå?
Skulle du slutligen börja andas
om jag slutade mitt jorde liv
dessa fantastiska kliv
fantastiska kliv
Men
jag kan inte sluta andas
så länge syret ger mig kraft
och längtan efter dig
är det som ger mitt liv dess kraft
om du försvann
så skulle
jag leva för att finna svar
jag skulle leva för minnet
som fanns kvar
jag skulle lämna ut
dig ditt vart förlag
genom rättvisa vinna svar
dessa fantastiska liv
hjärteglömda liv




Fri vers av Yrre VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-30 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP