Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILL SURA KONSTANT


 

Vill vara en surtant

vill sura konstant

 

Vägrar helt att förstå

vad olika tillstånd beror på

 

Vill vara en surtant

vill sura konstant

 

Vägrar lyssna på förklaringar

tror inte på sakliga besparingar

 

Vill vara en surtant

vill sura konstant

 

Avskyr hela robusta personer

som är hyggliga och trevliga i alla situationer

 

Vill vara en surtant

vill sura konstant

 

Tycker inte om människor som är ärliga

dom är inget för sura och besvärliga

 

Vill vara en surtant

vill sura konstant

 

Undviker människor som är optimister

gillar mer negativa egoister

 

Vill vara en surtant

vill sura konstant

 

 

Har anmält till en kurs i charm

hoppas det inte går ut rikslarm

 

om

 

En försvunnen surtant

som inte surar konstant




Fri vers av Miss Mod
Läst 391 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-12-31 10:28



Bookmark and Share


  Marie Å
Härligt skrivet....
och frågan är om man ibland behöver sura lite för att sedan kunna bli glad.....
2009-01-17

  Eva Enjebo/Drugge VIP
:-) Ja man kan verkligen bestämma sig
för att vara det man vill
2009-01-11

  MeAmmie VIP
Hänger med i stämmorna om ett surt liv! Livet är ibland surt och tjurigt så det är med stor aptit jag insuper dina sura konstanter(:/Ammie
2009-01-02

  Vildand VIP
:) surtant eller ej, men den där känslan känner jag igen ... ;) ... :(
2009-01-01

  Maria T
I dag skiner solen och det är
ett gnistrande vitt vinterlandskap ute.
Jag önskar ett Gott Nytt År
med mycket LJUS och LIV
2009-01-01

  Lotti
surtant som får hjärtat att tycka om
2009-01-01

  osynligt- synlig.
surpuppa men har sin charm vem är du egentligen??????????
2008-12-31

  Carola Zettergren
:):):)helt klart ett friskhetstecken!!!!
2008-12-31

  Cadena
Ha.ha.ha! Ja det kan riva till i en ibland det där att vilja vara liksom riksgnällig en stund.
2008-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Jag är sur. Bitter. Fanatisk. Och ärlig.
Livsfarlig kombination.
2008-12-31

  klio
Roligt och underhållande att läsa... Bra...
2008-12-31

  Njord
Härlig dikt med kul upprepning och bra rim Och inte minst knorren är fin. Anar jag en positiv attityd inför det nya året?
Gott Nytt år på dig
2008-12-31

  Fokus
Behövs nog inget rikslarm. Har en bestämd känsla av att kursen blir inställd.
Och håller helt med. De där "hygglona" är för trista!
Skön morgonläsning...
2008-12-31

  kath
..underbart befriande.. och denna typ av surtant är förbannat underhållande.. avboka genast charmkursen :)) tack för gott skaratt ...
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod