Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det nya året har kommit...

Så alla här på sidan

Ett ricktikt gott nytt år.




Året 2008

Året 2008 står i hallen, ficklar med jacka och hatt

Dagen i dag ska rundas av, med årets sista natt

Allt som hände, allt vi fick gjort,

har nu blitt till minnen som ska packas bort

Vi legger dom till sidan på  lun och torr plats,

där dom inte kan skadas,men vårdas som en skatt

 

Räknar du år, blir livet kort

räknar du dagar går livet fort,

räknar du timmar varar livet en stund

men lengst varar livet om du njuter varje sekund.

 

Det gammla året är nästan över, det nya ligger å sover

vi väcker det i kväll

med explosiva smäll

Tack för året som har gått

se nu på det nya året med blicken frammåt ...

 

Gott nytt år på er alla...

kram från lilla mej




Fri vers av zinna
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-01 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna