Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behövandets mantra

Jag älskar dig!
Får man göra det med döda personer?

I mig lever du iallafall!
Jag älskar dig!

Det är precis som hos Taube!
Fast jag har aldrig tänkt på dig som en ros.

Så är det med evig kärlek!
Vi kommer tillsammans igen!

Jag älskar dig!
Det är slutsumman av allt!

Jag väntar tills hela havet sinat ut
och jorden ligger död!

Om det nu behövs?
För jag älskar dig!

Fast hur blir det om psykologen har rätt
när jag älskar dig så?

Om jag hittar en ny kärlek
någon gång?

Å andra sidan är det ny kärlek
och det påverkar ju inte!

Att jag älskar dig, alltså!
Så knäpp är inte Gud!

Han ordnar det!
För jag älskar dig!




Fri vers av Cinemiracle
Läst 365 gånger
Publicerad 2005-08-22 17:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken fin och spontan kärleksförklaring! : )
Speciellt fina är dessa rader tycker jag:
Så knäpp är inte Gud!
Han ordnar det!
2005-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle