Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör alls ingenting

Och åren går
och jag blir mindre
Det gör alls ingenting

Vad högt jag strävat
den kamp jag utmätt
betyder inte någonting

Så mitt i livet
jag vilar stilla
mot ambitionens intighet

Och stjärnor tänds
och jag kan se
Skyms inte mer av någonting




Fri vers av ÅsaLena
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-15 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena