Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


20fyra

*
















jag
kör en van gogh
&




slickar mig om läpparna
med
noll procent kroppsvätska








i alla perspektiv
poserar mina billiga ögon i fosterställning

& u-turns är lika skevt som att snea








jag tar initiativet
till att vara okontrollerad
plus att

jag låter henne öppna mina sår
på dansgolvet






&

det är nästan porr


för att

vi hinner inte
eller kanske inte ens vill
byta ord med varandra










Fri vers av Frederick
Läst 465 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-01-26 00:20



Bookmark and Share


  Emmelina
alltså du är ju galen jag blir galen jag fan. så jävla. ja.
2009-02-02

  Bibbi VIP
Skriver under på Eva här.
2009-02-01

    noper
sjukt bra. fan nu har du levererat otroligt bra texter senaste halv året. när tar det slut? :)
2009-01-29

  Elin R
het kyla
eller kanske
kall hetta

bäst gillar jag nog början
men också slutets skruv
2009-01-29

  Linds
glädje?
2009-01-28

  Eva Langrath VIP
Orden bara leker sig fram i beskrivningen av något som bara blev.

Eva
2009-01-27

  Little missSunshine
Haha läste kommentarerna där nere. Du har allt en egen liten fanclub.
Tänker vara med i den.
Som vanligt, orden wow! vart får du allt ifrån?
Och titlen, som vanligt spännande läsning så att man börjar undra och sen läser man och man bara ja flyter med!
För att vara en "tillfällig text" så är den riktigt bra. Du ger och ger, varje gång!
Kanske bra att ta pauser in i mellan och komma tillbaka med sådanna texter!

Bra jobbt!
2009-01-26

    VilsnaLisa
HERREGUD, du är bäst på att beskriva allt - en sån där "tillfällig". texten alltså. du levererar varje gång. så jävla bra
2009-01-26

  korrigerad
jag fnissar lite för mig själv. det här äckligt bekant. mitt i prick, som vanligt!


"&

det är nästan porr


för att

vi hinner inte
eller kanske inte ens vill
byta ord med varandra"
2009-01-26

  VampyrÄngel
Vad tror du jag tyckte om det här? ^^
Fabulous! ! !
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Frederick
Frederick