Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten är din fiende...

men jag är vid din sida...




Sov gott lilla du

Hysj lilla barn hör nu på mig

hör på min lungna röst

hör allt det vackra jag berättar för dig

Torka dina tårar

andas lungt

Inget ont vill dig hända

jag är här och passar på dig

 

Hysj lilla barn

Se på mitt leende

känn min mjuka hand stryka bort det onda

allt blir bra i kväll

Sov lilla ängel 

sov trygt i mors famn

 

Hysj lilla barn

hör min sång

hör mig nynna bara för dig

hysj lilla du

jag är här nu

tröstar som bara en mor kan

 




Fri vers av zinna
Läst 381 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-02 00:04



Bookmark and Share


  friheten
Berörande och vacker, en mors tröst är allt ett barn behöver, inget kan mätas med den
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna