Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sociala snårigheter?

 

 

Säg gärna upp bekantskapen med mig

det är helt OK

Sluta ring till mig

det är inte min grej

 

 

Lämna mig bara ifred

kom inte med några fler chockbesked

Jag klarar mig BRA

men gå nu, TACK ska du ha

 

Jag struntar i alla konventioner

får bara enorma frustrationer

Jag klarar mig KANSKE BRA

men gå nu, TACK ska du ha

 

Sluta bry dig och sluta prata

innan alla tankar blir helt desperata

Jag klarar mig INGET BRA

men gå nu, TACK, ska Du ha

 

 




Fri vers av Miss Mod
Läst 347 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-01-03 21:22



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ja ibland vet man varken ut eller in
2009-01-11

  frantic
ja, vad kan ja säga..
allt så lätt att förstå
ta till sig.. men ändå

form och innehåll
hand i hand..
krockar så bra..
så välgörande bra
nästan för vackert
bra, för det vad det
vill säga..

skickligt.. skrivet,
önskar kunna skriva så..
måste läsa mer
Applåd mm









och så ock i diktens uppbyggnad..

formen, den logiska
retoriken..
2009-01-05

  Vildand VIP
Sista meningen fick honom väl att gå ... grrrr ... jag hoppas HAN inte alls mår så bra !!!
2009-01-04

  maryann
jaa jag varenda sväng i din text den känns här inuti mig oxå
2009-01-04

  lyckeli
tycker om hur känslan
ändras under läsning

igenkänning till max...
2009-01-04

  Isis
Väldigt tänkvärd dikt...man kan tolka den på olika sätt..i ett större, samhälleligt, socialt (politiskt) sammanhang..eller ur personlig synvinkel.
2009-01-04

  Gunsan
Jag gillar verkligen dina texter på rim
Du är verkligen suverän på att hitta rimmen
och att skriva en bra text om svåra o jobbiga saker ... på ett enkelt sätt
/G
2009-01-03

  Fokus
Tragikomisk skönläsning.
Från tvärsäkert till...
Välskrivet!
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod