Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnerna hemsöker mig

det onda vill inte suddas ut, hur ska jag glömma...




I demonens makt

Gamla demoner jagar mig

gamla minnen som simmar runt som haiar 

i själens bakersta hörn.

Dets onda leende smyger sig in under huden

River, sliter och skriker

Jag blöder från hjärtat och sinnet

tårar av blod fyller mitt inre

och ger mig

mettalsmak och bittert hat

 

Spegelbilder på näthinnan

tomt,ensamt och mörkt

och jag skriker

 

*STOPP*

 

Det måste stoppa nu

 

snälla

 

Jag vill leva

jag vill minnas livet

leva det

inte slukas av det...

 




Fri vers av zinna
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-04 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna