Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En natt för 20 år senn...


I kärlighetens namn

Mörkeret kom

stjärnorna lyste

smärtan drev dig fram

och kärligheten

förväntningar

väntan

och ögonblicket

jag kunde sträcka händerna fram

och ta imot dig

din första gång

min

rörd av mina händer

läppar

rörd

berörd

i mitt hjärta

fött en stjärnklar natt...

Jag älskar dig




Fri vers av zinna
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-04 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna