Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta är ditt

ditt hjärta är mitt

och gråten är min när du gråter




Hjärtats röst

Du mitt hjärtas röst

varför lyssnar du inte på mig.

Varför låter du dig såras?

 

Du mitt hjärtas röst

Varför måste du vara så mjuk

Kan du inte hårdna

så du slipper denna smärta.

 

Du gråter dina blodiga tårar

låter dig trampas på

misstro du ej äger

tror gott om allt

 

Snälla du var stark

låt ej själen 

för dig förtvinna

i förvivlelsens avmakt...

 

 




Fri vers av zinna
Läst 311 gånger
Publicerad 2009-01-05 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna